Els exàmens al juliol

julyDes de ja fa alguns anys ens trobem que el juliol és un mes ple d’activitat pel que fa a l’ensenyament de l’anglés i el cert és que després del frenesí  del mes de juny no és gens estrany. S’agraeix poder disposar de la tranquilitat necessària per centrar-se en les classes sense estar pendent de les obligacions de l’escola, de la universitat o de les presses que sempre hi ha a la feina abans de començar l’estiu.

Per aquestes raons el mes de juliol és tradicionalment un període molt actiu pel que fa als intensius d’estiu i les escoles i les acadèmies, lluny d’aturar-se, tornen a posar-se en marxa amb una activitat especialment intensa, classes i cursos de tot tipus.

Molts candidats aprofiten també aquest mes per preparar els exàmens Cambridge English un cop finalitzat el curs al juny i abans de començar les vacances a l’agost. Com cada any, Exams Catalunya ofereix al juliol sessions tant en paper con en ordinador, fent un esforç per tal d’ajustar al màxim les dates límit d’inscripció i donar així una mica més de marge de temps a les escoles i als estudiants per preparar-se i per poder decidir sense tanta pressió si estan preparats per a les proves.

Podeu comprovar les sessions d’examen disponibles al juliol i les dates límit d’inscripció a la nostra pàgina web http://www.exams-catalunya.com/ca/page/fechas-de-examen.

Quinta Conferencia Anual Exams Catalunya 2017
Cuarta Conferencia Anual Exams Catalunya 2016
Tercera Conferencia Anual Exams Catalunya 2015
Platinum Centre of the Year Awards 2015
Segunda Conferencia Anual Exams Catalunya 2014

Recent Comments