julyDes de ja fa alguns anys ens trobem que el juliol és un mes ple d’activitat pel que fa a l’ensenyament de l’anglés i el cert és que després del frenesí  del mes de juny no és gens estrany. S’agraeix poder disposar de la tranquilitat necessària per centrar-se en les classes sense estar pendent de les obligacions de l’escola, de la universitat o de les presses que sempre hi ha a la feina abans de començar l’estiu.

Per aquestes raons el mes de juliol és tradicionalment un període molt actiu pel que fa als intensius d’estiu i les escoles i les acadèmies, lluny d’aturar-se, tornen a posar-se en marxa amb una activitat especialment intensa, classes i cursos de tot tipus.

Molts candidats aprofiten també aquest mes per preparar els exàmens Cambridge English un cop finalitzat el curs al juny i abans de començar les vacances a l’agost. Com cada any, Exams Catalunya ofereix al juliol sessions tant en paper con en ordinador, fent un esforç per tal d’ajustar al màxim les dates límit d’inscripció i donar així una mica més de marge de temps a les escoles i als estudiants per preparar-se i per poder decidir sense tanta pressió si estan preparats per a les proves.

Podeu comprovar les sessions d’examen disponibles al juliol i les dates límit d’inscripció a la nostra pàgina web http://www.exams-catalunya.com/ca/page/fechas-de-examen.