Cambridge English visita les Escoles Garbí Pere Vergès

garbi_060516_3Kimberley Conroy-Brown,  Marketing Communications Support Manager de Cambridge English Language Assessment, UK va visitar el dia 6 de maig l’Escola Garbí Pere Vergès d’Esplugues de Llobregat. Aquest visita forma part d’un ambiciós projecte mundial de suport a les escoles per part de Cambridge English i el centre ha estat un dels interlocutors escollits a Catalunya en atenció a l’excel·lencia demostrada al llarg dels anys en l’ensenyament de l’anglés als seus alumnes.

logo-garbíEl director de l’escola va donar la benvinguda a la Kimberley, que tot seguit es va entrevistar amb l’equip de professors d’anglès del centre per tal de poder conèixer de primera mà les necessitats detectades pels docents a l’hora de realitzar el seu treball dins l’aula. A partir d’aquestes demandes, Cambridge English pretén desenvolupar noves eines que s’adeqüin a aquestes necessitats i que permetin millorar tant la motivació dels estudiants joves (nens i adolescents) com la informació i la comunicació amb els pares i mares.

Un cop finalitzada la sessió de treball amb els professors dos alumnes de l’escola van oferir a la Kimberley una visita guiada amb la que va poder conèixer una mica millor les instal·lacions del centre i les particularitats del seu sistema educatiu.

Quinta Conferencia Anual Exams Catalunya 2017
Cuarta Conferencia Anual Exams Catalunya 2016
Tercera Conferencia Anual Exams Catalunya 2015
Platinum Centre of the Year Awards 2015
Segunda Conferencia Anual Exams Catalunya 2014

Recent Comments