Distribuint els títols de Cambridge Assessment English tot al llarg de la nostra regió

Treballant

Un dels papers d’un Exam Centre (centre examinador) és buscar activament la manera de fer accessibles les proves i les qualificacions de Cambridge English a la major quantitat de persones possible. Una de les maneres en què ho portem a terme és a través de l’organització de Special Arrangements (acords especials) per candidats amb algun tipus de condició que exigeixi de requeriments específics fora del format estàndard de l’examen. Una altra manera és la d’oferir el rang més ampli de dates d’exàmens possible -si hi fas una ullada a les dates de les sessions d’exàmens a la nostra pàgina web, veuràs de seguida que és un tema que ens prenem molt seriosament!

Un tercer aspecte que incrementa l’accessibilitat dels exàmens és el fet d’assegurar-nos que estem oferint sessions en una àmplia franja de localitats diferents per tal que els candidats no hagin de recórrer grans distàncies per poder realitzar el seu examen. A més de les sessions a Barcelona, actualment oferim sessions obertes a les següents localitats catalanes:

Locations
Sabadell Castelldefels
Terrassa Vilanova i la Geltrú
Manresa Girona
Mataró Olot
La Seu d’Urgell Lleida
Sitges Bagà

A més a més, també visitem un petit nombre de ciutats més petites per dur a terme sessions a escoles com a part del Cambridge English National Schools Project (NSP).  Si estàs interessat en oferir exàmens de Cambridge a la teva escola, et recomanaríem que llegissis la informació introductòria a la nostra pàgina web o que ens contactessis directament per parlar-ne.

Durant alguns anys també hem buscat la col·laboració de petites localitats per organitzar-hi sessions que puguin beneficiar els candidats d’escoles i acadèmies d’aquestes àrees més petites. El prerequisit per aquest projecte és que puguis garantir al voltant de 25 candidats per la sessió d’exàmens en què estàs interessat i que hi puguis proveir un espai adequat. Si compleixes aquest prerequisit, si us plau contacta’ns i estarem encantats de concertar una visita per parlar de com podem col·laborar en aquest projecte.

baga

Cas pràctic – treballant amb English Bus Academy i INS Alt Berguedà a Bagà

A Exams Catalunya acollim de bon grat l’oportunitat de treballar amb Preparation Centres (centres preparadors) per tal de trobar solucions que puguin beneficiar-los tant a ells com als seus estudiants. Un exemple recent d’això, va començar amb la Mireia Pujol de l’English Bus Academy a Bagà.  La Mireia estava interessada en presentar candidats per als exàmens de Cambridge, que ja havia provat ella mateixa en el passat com a candidata. Tot i així, ella no volia que els estudiants s’haguessin de desplaçar gaire lluny per fer els exàmens. Van tenir lloc algunes converses inicials amb nostaltres, i la Mireia va mencionar també el projecte a l’institut local, l’INS Alt Berguedà. Com que tots els estudiants de l’acadèmia assistien a l’institut, vam suggerir a l’escola que firmés l’acord del National Schools Project amb nosaltres de manera que poguessim organitzar allà les sessions d’exàmens, la qual cosa va permetre que es poguessin oferir sales i equip d’acord amb els requisits dels exàmens de Cambridge. Les següents converses van tenir com a resultat l’acceptació de l’escola per obrir generosament les sessions també a candidats externs de la regió, així que a Exams Catalunya vam poder publicar les sessions a la nostra pàgina web i per consegüent portar els exàmens més a prop de tota la regió de l’Alt Berguedà. La Mireia assistirà amb dos companys més al Teacher Training Seminar a Manresa al febrer com un dels beneficis de presentar candidats del seu Preparation Centre. Tant al juny com al juliol, realitzarem sessions d’A2 Key, B1 Preliminary, B2 First for Schools i C1 Advanced a Bagà i estem desitjant que aquest projecte fructifiqui i continuï en el futur.

Quinta Conferencia Anual Exams Catalunya 2017
Cuarta Conferencia Anual Exams Catalunya 2016
Tercera Conferencia Anual Exams Catalunya 2015
Platinum Centre of the Year Awards 2015
Segunda Conferencia Anual Exams Catalunya 2014

Recent Comments