BP

La incorporació més recent d’Exams Catalunya, la Míriam Ibáñez (Support Services Administrator), va entrevistar recentment el Centre Exams Manager, Michael Terry, sobre la pròxima 7th ELT Conference d’Exams Catalunya

 • Per començar, em podries dir què, on i quan passa la conferència d’aquest any?

És clar! El títol de la conferència d’aquest any és “Ajudar els estudiants a demostrar les seves habilitats al món”. Això és de vital importància pel que fan cada dia els nostres professors, i a més aquest títol és d’evident rellevància per a nosaltres també com a Cambridge Assessment English Platinum Exam Centre.

La data és el dissabte 16 de novembre, i és un esdeveniment que transcorrerà al llarg de tot el dia, començant amb les inscripcions a les 8.30 h (amb un cafè de benvinguda a la mà!), i finalitzant a les 18 h. La ubicació de l’esdeveniment és espectacular: el Palauet Casades, un preciós edifici amb història a la cantonada del carrer Mallorca amb Roger de Llúria. Aquest edifici és ara la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i disposa d’un auditori únic amb panys de paret de fusta, d’aules modernes i ben equipades on es duran a terme els nostres tallers, del bellíssim “Pati de columnes” on es trobaran els stands dels nostres patrocinadors, i també de molts espais còmodes interiors i exteriors on podreu gaudir del dinar (cortesia de Exams Catalunya!).

Perfect Grid

 • A qui està dirigida aquesta conferència?

La conferència està orientada principalment als professors i a d’altres professionals d’ELT que treballin als nostres centres col·laboradors de tot Catalunya i de les Illes Balears. No obstant això, estaríem molt contents de donar la benvinguda a professors de qualsevol context dins d’ELT. De fet, aquest any estem extremadament satisfets d’haver rebut inscripcions des de llocs tan llunyans com Romania! Qualsevol persona que estigui connectada amb el món de l’ensenyament de l’anglès trobarà contribucions interessants a la nostra conferència, així com oportunitats de conèixer i fer xarxa amb una àmplia varietat d’altres professionals d’ELT.

 • Quins temes es tractaran, i com podem inscriure’ns als tallers?

Sempre tractem d’oferir un conjunt de temes com més ampli possible, però per tal d’ajudar els participants a organitzar-se la jornada, hem classificat els nostres tallers en cinc àrees diferents:

 • Estudiants i aprenentatge: una mirada a què motiva als estudiants, com maximitzar l’aprenentatge i com millorar l’experiència dels estudiants a les aules d’ELT.
 • Professors: idees per a professors per millorar la seva pràctica docent i desenvolupar-se professionalment.
 • Avaluació: un enfocament específic sobre com avaluar les habilitats dels estudiants i preparar els estudiants per als exàmens de Cambridge Assessment English.
 • Young Learners/Teens: sessions orientades a mantenir-los interessats, motivats i aprenent.
 • Direcció: sessions dirigides als coordinadors, cap d’estudis i directors, o a persones interessades a avançar cap a aquestes àrees.

Per donar uns pocs exemples concrets, entre els nostres tallers d’aquest any hi haurà sessions que se centraran en:

 • Utilitzar teatre o storytelling a les aules
 • Activitats per a Young Learners que es preparin per als exàmens de YL de Cambridge
 • Jocs de vocabulari
 • Atenció plena (mindfulness) per a professors i estudiants
 • Activitats col·laboratives per a adolescents

…i molts més temes addicionals!

Com que no hi ha limitació d’espai al Col·legi, no cal inscriure’s als tallers amb antelació.

 • Hi ha alguna mena de benefici per ser un centre preparador col·laborador?

I tant! La conferència i tots els esdeveniments del nostre Programa de Suport al Professorat estan específicament dissenyats per beneficiar als nostres centres col·laboradors i esperem veure representants de com més centres preparadors millor! És una magnífica oportunitat per poder-nos posar al dia. El professorat dels nostres centres col·laboradors també es beneficia d’un preu molt reduït per tot el dia de 48 €. L’entrada inclou quatre xerrades plenàries, tres tallers, descans del cafè, dinar, stands dels patrocinadors i moltes oportunitats per connectar i fer xarxa amb els altres.

 • Qui són els conferenciants?

Aquest any, tenim un fantàstic elenc de conferenciants liderat per Scott Thornbury, una de les personalitats d’ELT més conegudes. Scott és un ponent captivador, amb un coneixement gairebé enciclopèdic de l’ensenyament i aprenentatge de la llengua anglesa. També com a ponents, gaudirem de les xerrades de la Karen Saxby, reconeguda autora d’ELT, la Miranda Hamilton, basada al Regne Unit i Exam Support Manager a Cambridge Assessment English, i la Rachael Roberts, bloguera i autora de materials ELT, l’interès principal de la qual és el benestar del professorat.

Els nostres ponents dels tallers són experts en el camp respectiu. Hi haurà alguns dels nostres conferenciants més populars d’anys anteriors, com en Graham Ward, la Sarah Johnston, l’Anne Robinson i en Dan Shepherd, així com ponents novells com en Schuyler Hedstrom, l’Anita Derecskei i en John Lavery.

 • Com m’hi puc inscriure?

La inscripció és senzilla i es pot dur a terme a través de la nostra pàgina de la conferència dedicada a tal efecte: https://exams-owl.com/#registration  Afanyeu-vos, que les places són limitades! Ens morim de ganes de donar-vos la benvinguda el dia 16 de novembre a la 7ª ELT Conference.