Exàmens Cambridge Assessment English per a grups especials

TKT- BULATS-OET

Gairebé tothom ha sentit parlar dels més populars dels exàmens de Cambridge, com ara l’omnipresent ‘First’, el PET (ara conegut com B1 Preliminary) o els Young Learners.  Tanmateix, hi ha molts exàmens menys coneguts, dissenyats per aquells candidats que volen certificar les seves habilitats lingüístiques en contextos professionals específics, i que també oferim a Exams Catalunya.  En el post d’aquest mes del nostre blog farem una ullada a tres d’aquestes qualificacions.  Qui sap, potser trobareu l’examen que s’adapta millor a les vostres necessitats particulars!

TKT

Què significa: Teaching Knowledge Test

A qui va dirigit: Professors novells o professors experimentats que volen donar un repàs a les seves capacitats docents.

Descripció: El TKT no és un examen d’anglès, sinó un test elaborat per demostrar la pròpia destresa en les habilitats de l’ensenyament de l’idioma en diverses àrees.  La prova és modular, de forma que pots centrar-te exclusivament en les parts que et resultin més rellevants, o bé utilitzar els mòduls com a eina per ampliar el repertori de les competències que pots oferir com a professor. Hi ha mòduls relatius a l’ensenyament d’idiomes, la conducció de les classes, la planificació de les lliçons, el CLIL (AICLE) i  els Young Learners.

Utilitat:  TKT resulta molt útil als professors a l’hora de demostrar les seves habilitats docents en els processos selectius on hi participin.  És també una bona eina que permet a les escoles d’idiomes demostrar als clients potencials l’alta qualificació i competència dels seus professors.

BULATS

Què significa: Business Language Testing Service

A qui va dirigit: Qualsevol persona que vulgui demostrar la seva competència en la llengua anglesa en els àmbits dels negocis, la indústria o el comerç.

Descripció:  BULATS és un test online que consta de tres mòduls, que es poden realitzar per separat o en conjunt, depenent dels teus objectius.  Els mòduls són Reading and Listening, Speaking, i Writing.  Tost els mòduls, incloent-hi el Speaking, es realitzen online.  El Reading and Listening test és adaptatiu, això vol dir que no hi ha un número de preguntes prefixat: en funció de les respostes del candidat l’ordinador adapta progressivament el grau de dificultat de les preguntes amb l’objectiu de poder avaluar el seu nivell real de competència.

Utilitat:  BULATS pot ajudar els candidats que volen certificar el seu nivell de coneixement de l’anglès en el context del món dels negocis i el comerç.  També resulta d’utilitat per a les empreses que volen obtenir informació fiable sobre les habilitats lingüístiques del seu personal.

OET

Què significa:  Occupational English Test

A qui va dirigit: Professionals del sector sanitari.

Descripció: Tant el contingut com les tasques de l’OET estan adreçats de forma exclusiva al sector de la salut.  Alguns dels continguts són específics per a les diferents disciplines dels candidats, que poden determinar en quina àrea volen ser examinats.  Les àrees que s’ofereixen són:  medicina, infirmaria, veterinària, fisioteràpia, podologia, odontologia, dietètica, teràpia ocupacional, optometria, farmàcia, radiologia y patologies de la parla.  El test inclou diferents parts: Reading, Writing, Listening i Speaking.  El Speaking consisteix en dos simulacions conduïdes per un interlocutor experimentat que són enregistrades i avaluades per dos assessors independents.

Utilitat: L’OET és la forma ideal perquè els professionals de l’assistència sanitària puguin demostrar el seu nivell de competència en la llengua anglesa en contexts professionals específics. Està reconegut a nivell mundial per les organitzacions més respectades i pot ampliar els horitzons dels  candidats que es plantegin treballar en altres països.

Quinta Conferencia Anual Exams Catalunya 2017
Cuarta Conferencia Anual Exams Catalunya 2016
Tercera Conferencia Anual Exams Catalunya 2015
Platinum Centre of the Year Awards 2015
Segunda Conferencia Anual Exams Catalunya 2014

Recent Comments