Entrevista amb Mary Whiteside

whitesideA la 6a Conferència per als Professionals de l’Ensenyament de l’Anglès organitzada per Exams Catalunya el passat mes de novembre a Barcelona, vam tenir el plaer de poder comptar amb la presència de Mary Whiteside, de Cambridge Assessment English, que va oferir una interessant (i fascinant) conferència plenària sota el títol Technology to transform teaching, learning and assessment: Trends, challenges and opportunities. A Cambridge, Mary forma part de l’equip encarregat del desenvolupament de productes que incorporen noves tecnologies i per tant, els seus comentaris sobre els avenços en aquesta àrea van ser molt informatius i enriquidors. També vam trobar el temps per fer-li una interesant entrevista que podeu veure completa aquí:

L’any 2015, a la 3a edició de la nostra Conferència anual vam poder comptar amb la participació de Juliet Wilson, Director of Network Services at Cambridge English.  A la seva intervenció, va remarcar que Saul Nassé, CEO de Cambridge English, volia transformar la organització per tal de “…passar de ser una institució d’avaluació en format paper a ser una organització d’aprenentatge digital amb les seves arrels basades en l’avaluació”.  Com podreu comprovar veient l’entrevista amb la Mary, aquesta transformació es troba ja en un estadi molt avançat.

Aquesta nova direcció també es pot veure en l’augment de la disponibilitat i la popularitat del “computer-based testing”, un model que Exams Catalunya ha promocionat amb força des de la seva posada en marxa com un mètode alternatiu i molt atractiu per realitzar els exàmens de Cambridge Assessment English, juntament amb el mètode tradicional en suport paper.  Podeu consultar les dates de les nostres sessions en ordinador en aquest vincle.

Si voleu saber més sobre quins són els moviments que es van produint a l’avantguarda dels plans de Cambridge English per incorporar tecnologia en els camps de l’aprenentatge i l’avaluació, podeu trobar interessant visitar la web de Cambridge BETA.  Trobareu articles i opinions sobre temes digitals així com descripcions de les noves iniciatives que es troben en període de proves, com ara la utilització de l’aprenentatge i l’avaluació basats en els jocs. És un material molt engrescador!

No oblideu tampoc la web Cambridge Para Ti, si el que necessiteu són recursos online o digitals per utilitzar a l’aula. Aquesta pàgina web reuneix tots els recursos oferts per Cambridge Assessment English per ajudar els estudiants, els professors i els pares en la preparació dels seus exàmens. La interfície és molt intuïtiva i trobareu ràpidament suggeriments i inspiració per a les vostres activitats de classe, tasques perquè els estudiants facin a casa o idees d’autoestudi.

Quinta Conferencia Anual Exams Catalunya 2017
Cuarta Conferencia Anual Exams Catalunya 2016
Tercera Conferencia Anual Exams Catalunya 2015
Platinum Centre of the Year Awards 2015
Segunda Conferencia Anual Exams Catalunya 2014

Recent Comments